Slezkoostravský hrad

Cirkulum 2022

Po pěti ročnících se Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM stěhuje z Poruby na Slezskoostravský hrad a bude trvat pět dní

  • 08. june - 12. june 2022

Nechte se strhnout novými zážitky a nasajte tu pravou novocirkusovou atmosféru v krásných kulisách Slezskoostravského hradu. Těšte se, co přinese Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum 2022! Pět dnů nabitých novým cirkusem, pouličním divadlem, festivalová atmosféra, cirkusová vesnice v podhradí, komedia del arte na hradě, akrobaté a umělci z celého světa.

V předhradí se v úchvatné nostalgické cirkusové vesničce přenesete do jiného světa a vychutnáte si nabitý program. Nejen, že na vás budou čekat maringotky, které přivezou umělci z Belgie, dvě šapitó plné úžasné podívané, cirkusový koutek pro vaše děti, bary, relax zóny a vystoupení pouličních světových umělců, ale taky se budete moci večer rozparádit v rytmu latinských a balkánských kapel.

Neváhejte však vstoupit také do hradu, který se změní v obrovskou divadelní scénu. Na každém rohu na vás bude čekat velká podívaná. Akrobaté a umělci z Argentiny, Francie, Švýcarska, Itálie a dalších zemí a také tuzemské soubory už se nemohou dočkat, až se diváci stanou součástí krásného panoptika, které vás nenechá vydechnout.

Pro šestý ročník jsou připraveny také edukační programy, například realizace Education by Cricus, což je model ostravské novocirkusové školy UmCirkum, který vznikl ve spolupráci s umělci ze společnosti Cirkus trochu jinak a také s novocirkusovou školou z Rejkjavíku.

Podrobný program a novinky můžete sledovat na webu Cirkulum nebo na FB události.


Kontakty:

Pořadatelem akce je Cirkus trochu jinak z.s.

cirkulum@cirkulum.cz

Černá louka Vyhlídková věž nové radnice Ostrava
Ostravainfo Visitostrava Ostravacard Loděnice Ostrava

© 2019 - 2024 Černá louka s.r.o. | Zásady ochrany osobních údajů