Slezkoostravský hrad

Hudební naděje MS kraje - Barrák music hrad 2023

Další letošní novinkou na Barrák music Hradu bude vystoupení čtyř nadějných hudebníků z Moravskoslezského kraje.

Organizátoři se rozhodli zpřístupnit koncert zdarma pro všechny.

Hlavním vystupujícím tohoto večera budou Kateřina Marie Tichá & Bandjeez. Kateřina byla v roce 2013 oceněná Andělem v kategorii Objev roku. První zářijový den zazní na hradě sogy Čaruj, Časy se mění nebo Nový dům.

Další rodačkou, která vystoupí bude Kaczi. Ta se pyšní mimo jiné ocenění ceny Jantar v letech 2018, 2019 a 2021. Hity o našem kraji Lysá Hora, Křídla nad Pustevnami a mnoho dalších rozezní Barrák music hrad.
 
NIKA, písničkářka a skladatelka, vydala na jaře 2022 uhrančivý debut Flesh & Soul. Jednadvacetiletá hudebnice, v letošním roce absolventka Janáčkovy konzervatoře v oboru skladba, ve své tvorbě osobitě zpracovává žánry jako jazz, pop, folk i alternativa. Doprovodnou kapelu tvoří bubeník Jonáš Bjolek, klavírista Pavel Duda a baskytarista Nicolas Gatto. Za album Flesh & Soul získala Moravskoslezskou uměleckou Cenu Jantar v kategorii populární hudba a byla zařazena mezi 50 nadějí české hudby časopisu Headliner.
 
Celou soupisku tohoto hudebního večera završí opavské duo Munroe. Na prknech Barrák music hradu zazní písničky Vlčí menuet, Z čistého nebe nebo Konec léta.

Vstupné:

550 Kč online a na prodejních místech sítě GoOut

750 Kč VIP

490 Kč ZTP

děti do 12 let zdarma

ZDARMA pro všechny


Kontakty:

Pořadatelem koncertu je Marcel Palovčík.

info@barrakmusichrad.cz

Černá louka Vyhlídková věž nové radnice Ostrava
Ostravainfo Visitostrava Ostravacard Loděnice Ostrava

© 2019 - 2024 Černá louka s.r.o. | Zásady ochrany osobních údajů