Slezkoostravský hrad

Queenie Universum Tour 2022

QUEENIE i letošní rok vyrážejí na letní koncerty a v rámci své UNIVERSUM Tour 2022 zavítají v průběhu července a srpna do čtrnácti měst České republiky

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived v září 2021 vyprodala třikrát po sobě pražskou 02 arenu, vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty ll., zavitá v průběhu letní open air tour do čtrnácti českých měst.

Turné svou koncepcí naváže na Universum Tour 2021 a kromě již tradičních zastávek kapela navštíví i zcela nové lokace. Mimo jiné se diváci budou moci těšit na nové písně a nový stage design z pera Maňina Hrušky, který pro Queenie navrhl také veleúspěšnou show Queen Relived v 02 areně ze zaří 2021.

Můžete se těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem sizakládají na přesném a autentickém pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy a vizuální show. V neposlední řadě vás čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijete pouze na živém koncertě.

Areál bude otevřen od 18:30. Koncert začíná ve 20:00.

Vstupné:

690,- stání

V prodeji online nebo na prodejních místech:

TicketPortal

TicketMaster

SMS Ticket

GoOut


Kontakty:

Pořadatelem akce je:

Q & I production s.r.o.
+420 773 180 533
management@queenie.cz
www.qiproduction.cz

Černá louka Vyhlídková věž nové radnice Ostrava
Ostravainfo Visitostrava Ostravacard Loděnice Ostrava

© 2019 - 2024 Černá louka s.r.o. | Zásady ochrany osobních údajů