Slezkoostravský hrad

Hledej pramen vody 2022

Společnost Ostravské vodárny a kanalizace a.s. tradičně připravuje u příležitosti Světového dne vody zábavný ekologický projekt, který je určen ostravským žákům 4. a 5. tříd základních škol

  • 03. června 2022

Na Slezskoostravském hradě proběhne slavnostní vyhlášení výherců.

Hledej pramen vody je ekologický projekt, který u příležitosti Světového dne vody připravuje společnost Ostravské vodárny a kanalizace a.s. Cílem projektu je zábavnou formou přiblížit nejmladší generaci vodu, jako cenný dar přírody, kterého si musíme všichni vážit.

Tento hravý projekt má dvě části. První je teoretická a je vyhlášena u příležitosti Světového dne vody (22.3.). Každá třída obdrží celkem 4 soutěžní úkoly souvisejících s tématem „voda“, které je nutné do daného termínu vypracované zaslat zpět. Každý splněný úkol bude následně ohodnocen.
Po skončení teoretické části (v průběhu měsíce května) bude třídě, která splnila všechny úkoly, sděleno místo, kde se bude konat druhá část projektu spolu se závěrečným vyhodnocením celé akce.

Druhá část se uskuteční v červnu, a to zábavnou formou v terénu na zatím utajovaném místě města Ostravy. Za třídu bude v terénu soutěžit zvolený 5-ti členný tým, pro ostatní žáky bude připraven bohatý doprovodný zábavný program.
Nejúspěšnější tři třídy budou oceněny finančními šeky celkem v hodnotě 35 000,- Kč a věcnými hodnotnými cenami.

Kontakty:

Organizátorem akce je společnost Ostravské vodárny a kanalizace a.s.

Černá louka Vyhlídková věž nové radnice Ostrava
Ostravainfo Visitostrava Ostravacard Loděnice Ostrava

© 2019 - 2024 Černá louka s.r.o. | Zásady ochrany osobních údajů